Boomverzorging

Wij verzorgen alle soorten snoeiwerk: niks is ons te gek. En op het gebied van bomen zijn wij van alle markten thuis. Wij kunnen bijvoorbeeld de gezondheid van een boom inventariseren, bomen kappen of simpelweg onderhouden. 

In het geval dat er een storm over Nederland heeft gewaaid en uw tuin hier flink onder te lijden heeft gehad, dan zijn wij uw helpende hand. Een storm kan voor veel ongemakken zorgen, denk aan afgewaaide blaadjes en takken of zelfs omgevallen bomen. Het liefst wilt u uw tuin of bedrijfsterrein na een storm weer zo snel mogelijk netjes hebben. U kunt ons daarom altijd telefonisch bereiken. Uw tuin of bedrijfsterrein zal er binnen no-time weer verzorgd bij liggen!

De afgelopen jaren heeft Nederland veel problemen gehad met de eikenprocessierups. Dit is, zoals de naam al zegt, een rups die zich vestigt in eikenbomen. Op het oog zijn het onschuldige beestjes, maar wat de rups zo vervelend maakt zijn de kleine haartjes die hij afgeeft, zogeheten brandharen. Dat zijn piepkleine haartjes die met het oog niet zijn te zijn. Ze zijn bedoeld om vogels en kleine zoogdieren op afstand te houden, maar helaas kunnen wij mensen er ook niet tegen. De brandharen zorgen voor klachten als jeuk, huiduitslag en ge├»rriteerde ogen en/of luchtwegen. 

Om al deze narigheid te voorkomen kunnen wij de eikenprocessierups zorgvuldig en professioneel verwijderen, zodat ze geen overlast meer veroorzaken. 

Wij zagen, kloven en versnipperen op locatie, ook leveren wij (gekloofd) hout.

Scroll naar top