Tuinonderhoud Wietse Beswerda

Voor betaalbaar tuinonderhoud gaat u naar Wietse Beswerda, úw Tuinman in de regio Drenthe
0 +
Jaren ervaring
0 +
Tuinen gerenoveerd

Hovenier

Wietse Beswerda

Snoeien, maaien en onkruid wieden: het onderhouden van een tuin vergt nogal wat werk. Wij nemen u dit werk graag uit handen en gaan met de juiste dosis kennis en vakmanschap aan de slag met uw tuin, zodat u er straks optimaal van kunt genieten! Met onze jarenlange ervaring realiseren wij de ideale tuin voor u, waar u nog jaren plezier van gaat hebben.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het onderhoud en renovatie van tuinen, maar dat is niet waar onze kennis stopt. We kunnen ook werken met diverse machines voor verschillende doeleinden. Zo hebben we de beschikking over een kraan en shovel voor grondverzet of graafwerkzaamheden, en hebben we ook een veegmachine voor onder andere het aanvegen van bedrijfsterreinen. Uw tuin is immers het visitekaartje van uw bedrijf. 

Kopje koffie doen?

Wij bieden verschillende diensten aan. Denk aan onder andere tuinaanleg, renovatie, onderhoud, beregening en bestrating. 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Onder het genot van een bakje koffie kunnen we dan samen de mogelijkheden bespreken.

Webwinkel Kwekerij Klein

Kwekerij en hovenier slaan handen ineen! Er is een unieke samenwerking ontstaan tussen Kwekerij Klein te Zuidwolde en Tuinonderhoud Wietse Beswerda te Wijster. Neem snel een kijkje in de webshop!

Scroll naar top