Loonwerk

Met de beschikking over een groot aantal agrarische werktuigen, ben ik de aangewezen persoon om u te helpen met uw agrarische werkzaamheden. 

grondfrees

Deze frees gebruiken wij voor het stuk frezen van gazons.

Klepelmaaier

Onze klepelmaaier word gebruikt voor het maaien van hoog gras zoals een bosperceel of weiland. 

 

Vlakraam

We beschikken over een vlakraam voor het uitvlakken van grond voor het inzaaien van een gazon.

compoststrooier

Deze machine gebruiken wij voor het verspreiden van compost over gazons. Zowel bestaande gazons als gazons die gerenoveerd moeten worden.  

Grondbak

De grondbak kan worden ingezet voor het transporteren van grond, zand, etc.

Mini kipper

We beschikken over een mini kipper voor het vervoeren van grond, zand etc.

Grondfrees/ spit

machine

We beschikken over een grondfrees/ spitmachine voor het frezen van oude gazons voor renovatie en het frezen/ spitten van moestuinen.

cultivator

Deze machine word gebruikt voor het losmaken van zeer verdichte grond, bijvoorbeeld een oud gazon. Maar ook voor het losmaken van paardenbakken voor het kilveren aan.  

Grondkipper

Onze grote grondkipper wordt gebruikt voor het vervoeren van grond en zand. Denk aan gebruik voor het leveren van grond, zand, compost of houtsnippers.

Wiedeg

De wiedeg wordt gebruikt voor het verwijderen van oud gras en het losmaken van de
ondergrond van het gazon, zodat water en voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. We gebruiken hem ook bij het doorzaaien van een gazon om de ondergrond los te maken.

Rotorkopeg

De rotorkopeg met zaaibak wordt gebruikt voor het nieuw inzaaien van gazons. De rotereg maakt de grond los en vlak zodat er een mooi zaaibed ontstaat.

Ploeg

De ploeg is bedoeld voor het onder ploegen van oude gazons na het frezen, zodat het oude gras goed ondergewerkt word. De machine wordt ook gebruikt voor het omploegen van groentetuinen en weides.

klepelmaaier/ verticuteermachine 

Deze machine word ingezet voor het verticuteeren van gazons in het voor en najaar. Door dat deze machine een opvangbak heeft blijft uw gazon schoon achter. Verticuteren is er voor om oud gras en mos uit het gazon te verwijderen, waardoor de grasmat weer lucht krijgt en voeding kan opnemen. Ook wordt deze machine in het najaar gebruikt voor het verwijderen van blad.

onkruidspuit

Wordt gebruikt voor het bestrijden van onkruiden in weides en voor de bestrijding van engerlingen/ emelten in het gazon.

kilverbak

Deze machine wordt gebruikt voor het precies vlakken van tuinen, weides en paardenbakken.

grote trekker

Deze trekker gebruiken wij voor het transport van grond, zand, puin enz. 

Scroll naar top