Max Beswerda loonwerk/dienstverlening

Loonwerker / Dienstverlener

Max Beswerda

Bent u op zoek naar een gedreven werker die van alle markten thuis is? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Mijn naam is Max Beswerda en ik ben werkzaam op verschillende gebieden. Zo kunt u bij mij terecht voor loonwerk met kleine machines voor in tuinen en groot groen, grondverzet met minikraan en minishovel en als dienstverlener in de agrarische sector. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan hieronder contact met mij op.

Van alle markten thuis

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in loonwerk en dienstverlening in de agrarische en groensector. Dit doe ik samen met mijn vader Wietse Beswerda. Met een passie voor groen zet ik mij graag in om uw tuin of terrein weer netjes te maken. Lees hier hoe ik u van dienst kan zijn!

Loonwerk

Als loonwerker heb ik de beschikking over diverse mini trekkers met veel werktuigen. Deze zet ik graag in om u te helpen. Onder het kopje loonwerk vindt u welke werktuigen ik tot mijn beschikking heb en hoe ik hiermee van dienst kan zijn.

Dienstverlening

Komt u handen tekort? Als vakkundige en betrouwbare werker zet ik mij graag in door u te helpen met agrarische of andere werkzaamheden. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

Kopje koffie doen?

Ik bied verschillende diensten aan. Denk aan onder andere loonwerk in de agrarische en groensector. 

Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan gerust contact op. Onder het genot van een bakje koffie kunnen we dan samen de mogelijkheden bespreken.

Het klepelmaaien of verticuteren met opvang heeft als voordeel dat de machine uw gazon of weide netjes en schoon achter laat. Ook kunnen wij zo het maaisel gemakkelijk afvoeren door het op een aanhanger of in een container te lossen. Dit scheelt tijd omdat wij dit met deze machine in 1 werkgang kunnen doen. 

Scroll naar top